Case: Dansk Industri


NaCl - Taste the Change 2012Taste the Change: Dansk Industris topmøde i Forum

Dansk Industri ønskede at indlede deres årlige topmøde ved at byde de tusind højt profilerede gæster, topembedsmænd og ministre på en række oplevelser med ny teknologi og innovative tanker, som skulle tale til både følelser og sanser. Vi fik til opgave at udvikle konceptet for, hvordan man kunne bringe smagssansen i spil.

Til opgaven valgte vi fire kokke fra den eksperimenterende kokkesammenslutning NaCl, som arbejder med at strække grænserne for gastronomien. Med små retter som hvid chokolade med tørret fisk og tang, doughnut-’huller’ med bacon og ahornsirup, nitrogenfrossen ost og økologisk gris med svampechips viste vi topmødedeltagerne, at god smag ikke nødvendigvis kommer i den form, man forventer.

Reference: Hans Beck Gregersen, chefkonsulent DI

“De eksperimenterende kokke fra NaCl var et populært indslag under topmødet. Kokkenes fokus på innovation og utraditionel tænkning passede meget fint ind i det overordnede koncept for topmødet.”

Vi er eksperter i gastronomisk kommunikation