Farm-to-Table Middag i Atelier 1B med David Gunawan

Farm-To-Table

Sæsonens friske, lokale råvarer direkte fra bonden til kokken.

Fredag d. 26. August kan du opleve den canadiske kok David Gunawan i Atelier 1B. David er kendt som forgangsmand for bevægelsen Farm-To-Table med sin innovative og overraskende tilgang til sæsonens lokale råvarer. David Gunawan åbnede restauranten Farmer’s Apprentice i 2013 og ejer i dag restauranterne Grapes & Soda og Royal Dinette, alle Farm-to-Table. Royal Dinette blev i år kåret som årets restaurant  i Vancouver Magazine og David blev ved samme lejlighed valgt til årets kok.

Han har tidligere kort beskrevet sin kulinariske filosofi med ønsket om at eliminere forudsigelige resultater og følelser. David anerkendes også som en hyper-demokratisk rundbords-kok der opfordrer og inddrager alle kræfter i køkkenet til at være kreative. Vi glæder os derfor til at opleve og smage middagen der skabes i tæt samarbejde med kokkene Rasmus Leck Fischer (Atelier 1B) og Erik Pedersen (Kadeau).

13895205_900271043417834_2113099204275493100_n

Dette arrangement er en del af festivalprogrammet i Copenhagen Cooking

Tid: fredag 26. august 2016 kl. 18:00 – 22:00
Pris: 700 kr Menu excl. drikkevarer
Vinmenu kan købes til arrangement : 350 kr eller vin pr flaske fra 195 kr

Links:

http://www.farmersapprentice.ca

http://www.grapesandsoda.ca

http://www.royaldinette.ca

http://www.kadeau.dk

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi er eksperter i gastronomisk kommunikation