Line Storm Hansen

“Jeg er en rigtig Paul-pige, som hylder tanken om at lade råvarerne tale for sig selv uden så forfærdelig meget hokus-pokus. Tingene skal smage af, hvad de er,” siger Line Storm Hansen, som er udlært med et 12-tal og sølvmedalje fra netop The Paul, topkokken Paul Cunnninghams nu lukkede restaurant i Tivoli.

Line er en kok, der villigt lader sig diktere af årstidens udbud af råvarer, og som samtidig har stor kærlighed til det japanske køkken, hvor de rene og friske råvarer sætter dagsordenen. Line er nemlig også uddannet sushikok og nåede at arbejde fem år på Sticks’n’Sushi inden hun gik i lære på The Paul.

Line vil derfor være det oplagte valg til sushikurser, arrangementer med fisk og skaldyr i centrum, eller til japansk mad generelt.

Line har også en kæphest, som har en vigtig plads i hendes arbejde, og som hun meget gerne lærer fra sig.

“Jeg kan ikke holde ud, at vi i Danmark, også i restaurationskøkkerne, smider så meget mad ud. Det er vores pligt som kokke, at minimere madspild og bruge tingene op,” siger Line, som tidligere har serveret alle de andre kokkes restprodukter som snacks ved et NaCl-arrangement på Umami. Snacksene, fiske- og kyllingeskind, estragonstilke og en skilt og brændt blomkålspuré, kaldte hun “Dem de andre ikke tør lege med.”

Du kan dog roligt lade Line lege løs i ethvert køkken – resultatet bliver altid velsmagende.

CV
Odd Fellow Palæet
Hero, køkkenchef
Køkkenchef på “Sne & Snö” hotel i Montgenevre, Frankrig
The Paul, kokkeelev
Sticks’n’Sushi, sushikok

Vi er eksperter i gastronomisk kommunikation