Mette Dahlgaard


Før hun besluttede sig for at blive kok, havde Mette allerede et job hos Aarstiderne og en uddannelse som produktudvikler i bagagen. Alligevel savnede hun et arbejde, hvor hun kunne udfolde sig endnu mere kreativt. Hun startede som kokkeelev hos Aarstiderne og kom senere i lære hos Bo Bech på Restaurant Paustian, efter at have kimet ham ned og tryglet om en læreplads i flere måneder.

Og præcis som sin læremester stræber Mette efter at se, hvor stor smag hun kan frembringe i umiddelbart simple råvarer.

“Det, der fascinerer mig mest, er at lave simple kombinationer, der giver stor velsmag. Mad må gerne være gennemskuelig, og det er sjovt at lave retter, som umiddelbart ser enkle ud, men som i virkeligheden dækker over langt større kompleksitet,” siger Mette om sin måde at lave mad på.

I det daglige har Mette da også rig mulighed for at teste sin egen kreativitet i køkkenet. Hun arbejder nemlig stadig sammen med Bo Bech på hans restaurant Geist, hvor hun i dag er assisterende køkkenchef.

Mette har desuden været medlem af NaCl siden starten i 2008, og fik i 2011 prisen “Årets Uslebne Diamant” for sit store talent og sin positive og nysgerrige tilgang til det at lave mad.

CV
Geist, assisterende køkkenchef
Geist, kok
Søllerød Kro, elev
Daniel*** (New York), voluntør
Restaurant Paustian, elev
Aarstiderne, elev

Eksempler på tidligere løste opgaver
Willumsen 150 års udstilling middag
Karoline Køkkenets 50-års jubilæum
Groenje Demonstration blogger arrangement
Nordic Sugar opskrift udvikling og workshop

Vi er eksperter i gastronomisk kommunikation