Rasmus Leck Fischer


“Mad kan godt være sindssygt velsmagende, selv om det har et rustikt udtryk og ikke er anrettet med en pincet. Jeg vil gerne lidt væk fra de moderne maskiner og tilbage mod den gammeldags måde at lave mad på. Jeg vil hellere lave et stykke kød over bål end at tilberede det i timevis i en sous vide-maskine”

Med en fortid på Søllerød Kro og Dragsholm Slot og en stor interesse for vild og naturlig madlavning, er Rasmus en alsidig kok, som kan lave mad til vidt forskellige behov.  Samtidig er han en dygtig formidler, som gerne tilrettelægger mindre workshops, smagninger eller urtevandringer, hvor man bagefter laver mad af de ting, man finder på engen eller i skovbunden.

Rasmus er forfatter til den anmelderroste kogebog ‘Ukrudt’, hvor han sætter ord på og opskrifter til sin store passion for naturens mangfoldige og gratis spisekammer, som man selv kan gå på opdagelse i.

“For mig er urter ligeså vigtige i maden som grøntsager. Du kan virkelig præge maden, hvis du bruger dem rigtigt,” siger Rasmus, som blandt andet har brugt sin viden til at udvikle nye ostetyper til Arlas Unika-serie.

Rasmus arbejder for tiden freelance på forskellige tv-produktioner. Senest på “Puk og Herman går i land” på DR. Derudover leverer han løbende opskrifter til bl.a Gastro og laver mad til diverse private arrangementer. Desuden arbejder Rasmus i øjeblikket på en ny kogebog med spændende og nytænkende kryddersnaps, som inden længe vil være at finde på boghylderne.

Vi er eksperter i gastronomisk kommunikation