CHEFS TABLE

For dig som elsker unikke madoplevelser, på meget højt gastronomisk niveau.

Chefs table hos Gastronomisk Innovation er den ultimative luksus gourmet oplevelse. Her skruer kokkene helt op for blusset, og levere en fantastisk menu på højt niveau. Der vil blive serveret 7 forskellige retter med tilhørende vinmenu, te og kaffe. Temaet for chefs table er invasive arter. 

Temaet invasive arter giver vores kokke mulighed for at skubbe grænserne for hvordan vi opfatter en luksuriøs middag, samtidig er råvarerne som bliver brugt, mere venlige mod klimaet. Samtidig får man som gæst en oplevelse der er helt unik, og som man ikke glemmer lige med det sammen.

Chefs table kan opleves inde i vores lokaler som ligger 2 minutters gang fra Nørreport station. I vil blive budt velkommen ind i nogle rumlige lokaler, hvor i får mulighed for at opleve præcis hvem vi er som virksomhed. Til et Chefs table event får i pladser med direkte udsigt til køkkenet, så i får ikke bare lov at få en fantastisk madoplevelse, men også mulighed for at se hvordan vores dygtige kokke arbejder.

Så hvis i vil have en oplevelse som kombinere en fantastisk middag, med en aften der byder på overraskelser og en masse spændende viden. Så er Chefs table lige noget for jer.