FOODCAST

PODCAST

Podcast

Podcastformatet kan noget helt særligt, og hos Gastronomisk Innovation har I mulighed for at skabe jeres helt eget podcast-univers. carralina Svenningsen kan stå for redigering af jeres podcast og indtage værtsrollen. Vi tilføjer gerne sparring og stemmeindtaling, alt fra tekst input til færdig podcast produktion. Intro-vinget-content m.m. Lydstudiet leverer professionel lydkvalitet og redigering.
Hør Foodcast

LYDSTUDIE

Lydstudie

Lyd skaber stemning og vækker følelser og giver en fornemmelse af helhed. Morten Henningsen producer og klipper alle former for lydoptagelser.  Lydstudiet leverer lyd af høj kvalitet og egner sig til podcast, voice-over, jingles faktisk er der er uanede muligheder.
KOntakt

VOICEOVER

Voiceover

Skal du have lagt speak på dit projekt, din reklamefilm, podcast . Morten Henningsen har gennem mere end 25 år lagt stemme til et utal af tv-reklamer og siddet bag mixerpulten til både musik-og filmproduktion. Hvad end jeres behov måtte være, er han altid åben for spændende projekter.
Lyt her

LYDDESIGN

Lyddesign

Lyddesign er en vigtig del af din virksomheds brand.  Lyden skaber sammen med det visuelle en genkendelig måde at skabe en top of mind placering på. Lad Morten Henningsen skabe en unik lydidentitet til jeres brand og virksomhed
Kontakt

Carralina svenningsen

Står bag den nye podcastserie FOODCAST.

Kontakt mig hvis du kunne tænke dig at lave en podcast.

Med min baggrund i reklamebranchen, og uddannelse inden for økonomi, stratetisk planlægning, innovation, designthinking og protreptisk coaching vil jeg i fællesskab med dig finde frem til netop det udtryk der understøtter dit brand.

Fokus på samtalen med iværksætteren om det væsentlige.
Hvorfor-Hvordan-Hvad
Passionen
Succes og udfordring

  • Udvikle og etablere podcast udtryk
  • Coaching og instruktion
  • Tilrettelæggelse
  • Interview optagelser og færdig produktion
Telefon: 27391380