MØDEFACILITETER

Atelier 1B

Op til 72 personer
Book Now

Chefs Lounge

Op til 18 personer
Book Now

Baren

Op til 12 personer
Book Now

Bistro

Op til 12 personer
Book Now

møder hos os

Hos Gastronomisk innovation kan i uforstyrret holde møder i rare lokaler. Vi er placeret centralt i København kun 2 minutters gang fra Nørreport station. Vi tilbyder unikke lokaler, samt forplejning i høj kvalitet.

Find den løsning der passer bedst til jer

I har mulighed for at vælger mellem 4 forskellige lokaler.

Vi tilbyder unikke mødelokaler, samt gastronomi fra eget køkken i allerhøjste kvalitet.

Mødefaciliteter og beliggenhed

Vi er kendt for at have de bedste mødefaciliteter som er centralt placeret i København kun 2 minutters gang fra Nørreport station. Du kan lade bilen stå hjemme og køre direkte med regional, S-tog eller metro direkte til møde i centrum af København.

Hos Gastronomisk innovation kan i uforstyrret holde møder i de skønne og funktionelle mødelokaler, med to professionelle projekter skærm. Top audioanlæg og professionel dæmpet akustik.

Vi er åbne for alle mulig møde løsninger – kig forbi til en kop kaffe og lad os mødes om det bedste møde i København for dig og din virksomhed.

Møde koncepter

Find den løsning der passer bedst til jer – om det er møder – mødefaciliteringer, kundemøder, strategimøder eller kickoff-møder. Hos os, har du mulighed for at benytte 3 ugenerede møderum, som kan lukkes, samt et mødehjørne i det største rum. Eller du kan vælge at vi stiller møde borde op til speed møder, team møder eller rundbordsmøder alt afhængig af din virksomhedsbehov.

Da vi er placeret centralt i København, er der rig lejlighed til at lave ”walk&talk” møder i Botanisk Have og H.C. Ørsted parken. Du vælger helt selv hvor dine møder eller mødefacilitering skal afholdes. Vi har også mulighed for at du kan vælge din ønskede destination tæt på Gastronomisk Innovation og vi kan pakke en god gastronomisk madkurv og levere dem til dig tæt på os, så dine møder kan afholdes i naturen.