TEAMBUILDING

Dit brand på flaske

Hvad hvis man tryllede jeres virksomheds DNA om til en snaps? Nu har I mulighed for at lave en flaske snaps, som personificerer lige præcis jeres virksomhed - og samtidig giver jeres medarbejdere en helt unik teambuilding oplevelse.
Book Nu

DIY snaps

Lær hvordan i med overskudsfrugt, bær og urter fra jeres lokalområde eller egen haver, laver jeres helt egen snaps - og få den med hjem, så i kan imponere de andre til julefrokosten eller påske arrangemanter! Kan både bookes som et enkelt event, eller som et tilvalgsprodukt.
Book Nu

Sauce Workshop

Bearnaise, Sauce Blanquette, chimichurri, morkelsauce og sauce bordelaise. Tør du udfordre dine kollegaer? Så kom med til en dag med masser af smag, hvor vi gennemgår 3 sværhedsgrader inden for saucens verden, og klæder jer på til at imponere hinanden og jer selv!
Book Nu

umami grønt

Vink farvel til kedelige og smagsløse grøntsager, og lær hvordan I laver mad i det grønne køkken. Perfekt til teambuilding, da vi sammen dykker ned i både spændende og alternative smage. Oplev en anderledes dag i grøntsagernes tegn, der både giver sundere medarbejdere og mindre madspild.
Book Nu

med i køkkenet

Her har i mulighed for selv at sætte rammerne. Det kan eventuelt være et ønske om et kursus med madlavning fra et bestemt land. Eller en bestemt del af Gastronomien i ønsker at vide mere om. Vores køkkenchef Rasmus Leck Fischer står for at guide jer igennem en lærerig dag, som jeres medarbejdere sent vil glemme.
Book Nu

Zero waste

Vil I være med til bekæmpe madspild, og samtidig få en masse viden jeres medarbejdere kan tage med hjem I deres egne køkkener. I lære med nogle smarte køkkenhacks at skabe spændende og smagfulde retter, uden at spilde nogle ingredienser i processen.
Book Nu

Madkurser og workshops

Hos Gastronomisk innovation tilbyder vi unikke madlavningskurser . Lad Kokken Rasmus Leck Fischer stå for jeres næste  personale workshop.