Our Innovations

Something here

Do you want to be a supporter? It takes time, commitment and talent, but we sometimes need more skilled, dedicated assistants who can advance to supporters.

Event 1

– NACL’s amerikanske indslag er en moderne kokkenomade, som har udfoldet sit talent på toprestauranter verden over. Han finder dog altid tilbage til NACL, hvor han leverer næsten umulige retter på et vanvittigt højt plan. – Photo by Flemming Gernyx

Event 2

– Køkkenchef på Studio. Næsten ti år på Dragsholm Slot har gjort ’Whitey’ til ekspert i vilde urter, rødder og træer. Han går gerne hele vejen for at nå i mål med en ret. Engang brugte han 10 timer i skovbunden for at plukke to kilo skovsyre til en sorbet – nok til at fylde to sorte affaldssække! – Photo by Martin Kaufmann

Event 3

– Vilde urter, snaps og insekter har gennem tiden optaget Rasmus, hvis avancerede retter altid hviler på et fundament af velsmag med referencer til fortiden på Søllerød Kro, Martin Berasategui og Dragsholm Slot. Rasmus er idag Køkkenchef på Gastronomisk Innovation. – Photo by Martin Kaufmann

Event 4

– ’Smukke Erik’ er barn af Kadeau-familien, som har opdraget ham til altid at lede efter den næste vilde råvare, der kan syltes eller fermenteres. I dag har Erik udvidet jagtmarkerne til Østrig, hvor han driver sin egen restaurant ved Bodensøen. – Photo by Martin Kaufmann

Event 5

– Vi ville ikke eksistere, hvis vi ikke kunne trække på velvilje fra gode folk som Gin. Med sin årelange erfaring og skarpe næse sørger Gin for, at vores publikum altid har noget godt i glasset. – Photo by Kirsten Jepsen

Event 6

– Med en fortid i militæret er Heidi den fødte leder, som ikke er bange for at gå til kanten med krævende ingredienser som potkäse og fermenteret lammefedt. – Photo by Martin Kaufmann

Event 7

– Lærerseminariet var for kedeligt for Julien, som endte med at gå kokkevejen i stedet. Julien elsker det rustikke køkken og vilde eksperimenter. For eksempel lykkedes det ham engang at confitere et helt lam! – Photo by Martin Kaufmann

Event 8

– Dansk-japaner med stærke rødder i begge køkkener og en frygtløshed over for angstprovokerende råvarer. Kondo har engang serveret den berygtede japanske fugu for et nervøst svedende publikum. – Photo by Martin Kaufmann