KUNST I MAD

Surrealisme i smag, kunst og lyd
Gastronomisk Innovation  tilbyder i samarbejde med Kunsthistoriker Peter Kær en serie anderledes madarrangementer  hvor der serveres en 3 retters menu i samspil med 3 kunstere og historien bag disse.
 

Koncept: Åben op for en verden, hvor alt ikke er, som du tror! En aften i illusionens tegn, der helt sikkert vil give dig en oplevelse, der vender op og ned på det hele.

 

Kan man spise Salvador Dali? Kan man drikke René Magrittes?

Kom og oplev ”Kunst i mad”. Aftenens tema Surrealisme med de 3 kunstnere Dali, Magritte og Oppenheim.

 

Køkkenchef Rasmus Leck Fischer udfordrer sig selv med at fortolke kendte værker af Surrealismens 3 største kunstnere i samarbejde med Kunsthistoriker Peter Kær.

 

En 3 retters menu med tilpassede drikkevarer, hvor velsmag og det surreelle spiller sammen i en sanseoplevelse.

Surrealismen handlede om det sanselige og det er i den grad i spil denne aften, hvor Peter krydrer serveringerne i sine oplæg med udgangspunkt i 3 af de mest markante surrealistiske kunstnere Salvador Dali, René Magritte og Méret Oppenheim.