MADKURSER

FISCHERS SNAPS

Fischers snaps

Byg din egen snaps fra bunden og tag den med hjem. Imponer venner, familie og kolleger til den næste julefrokost, påske arrangement eller fest.

SOVS ELLER SAUCE

sovs eller sauce

Drømmer du også om, at kunne lave en hjemmelavet bearnaise der sidder lige i skabet - hver gang? Og vil du også blive mester til at trylle en lækker Sauce Blanquette og en god gammeldags persillesovs ud af ærmet? Så led ikke længere!

UMAMI GRØNT

Umami Grønt

Vink farvel til kedelige og smagsløse grøntsager, og lær hvordan du laver mad i det grønne køkken med masser af wow-effekt. Dette madkursus er perfekt hvis du gerne vil have inspiration til sunde og vegetariske retter.

ZERO WASTE

Zero Waste

Er du interesseret i et madkursus hvor du både får en masse viden, smarte tips og samtidig er med til at bekæmpe madspild? Så er zero waste workshop noget for dig.

Madkurser

Her hos Gastronomisk Innovation tilbyder vi en lang række madkurser i København, som afspejler vores mission, vision og værdier. Vi går først og fremmest ind for klima-positiv læring.

Vores kurser er tilgængelige for både nybegynder og madnørder, men de foregår på så højt niveau at vi godt kan lide at kalde dem kokkeskoler. På trods af det er det på ingen måde nødvendigt at have nogen erfaring på forhånd.

Kurserne egner sig til alle som er interesseret i at lære mere om madlavning og ønsker at opnå færdigheder man kan bruge resten af livet.

Kom glad og lære at lave mad hos os – vi står klar med spændende madkurser i København.