Fischers Snaps

Skab din egen snaps fra bunden og tag den med hjem.

Imponer venner, familie og kolleger næste gang I samles til julefrokost, Påske eller bare når lysten kommer over dig.

Hvorfor holder vi en snapse workshop?

Snaps er en stor del af den danske kultur og har i århundreder spillet en birolle i mange af vores højtidstraditioner og fejringer. Men denne gang er det snapsen som får hovedrollen!
Vi præsenterer en hyggelig workshop, med masser af læring, højt humør og smagning af lækker snaps. Vi vægter kvaliteten højt og tilbyder en helt unik oplevelse som du ikke vil glemme.

Alle koncepter og opskrifter er udviklet af vores dygtige køkkenchef Rasmus Leck Fischer, hvilket garanterer høj kvalitet, både i læringsmaterialet og produkterne.

 

Hvor kan man finde snaps workshoppen?

Tag på eventyr hos Gastronomisk innovation, når vi byder dig ind i vores Snaps Laboratorium. Her får du lov til at slippe alle dine kreative kræfter løs når vi giver os i kast med et helt unikt Snapse kursus. Der vil være fokus på at arbejde med lækre lokale råvare og du vil få en indgående viden om hvordan du bedst sammensætter de forskellige ingredienser. Prøv en masse sjove kombinationer med forskellige frugter, bær, urter og krydderier. Der bliver også rig mulighed for at smage de klare dråber og du får chancen for at se om du kan identificere de forskellige ingredienser i en sjov holdøvelse undervejs. Konceptet passer lige godt om du kommer alene og deler oplevelsen med fremmede eller tager venner og familie med til en hyggelig aften.

Når kurset er gennemført, vil du være klædt godt på til at imponere til den næste julefrokost, påskearrangement eller bare når lysten byder sig.

Alle vores kurser foregår hos Gastronomisk innovation, i hjertet af København, kun et stenkast fra Nørreport station. Vi har rummelige lyse lokaler som danner rammerne for de mange madkurser og workshops, alt sammen til aldeles fornuftige priser. Kig nærmere på de mange muligheder vi tilbyder, og find noget som passer præcis til dig.