Sovs eller sauce

Drømmer du også om at kunne lave en hjemmelavet bearnaise der sidder lige i skabet – hver gang?

Vil du også være mester til at trylle en lækker Sauce Blanquette eller en god gammeldags persillesovs ud af ærmet?
Så led ikke længere! 

Denne workshop er perfekt til dig der både vil lære at lave gode saucer og samtidigt minimere dit madspild.
For hvordan mestrer man en af grundelementerne i gastronomien?

Saucen bliver oftest betragtet som et tillægselement på tallerkenen. Vi tænker sjældent over hvor vigtig en rolle den kan spille i at løfte smagen i vores retter. I vores sauce workshop lærer du at lave elegante saucer fra alle dele af verden. Der vil både være en gennemgang af klassikerne som vi alle kender (Bearnaise og persille sovs), men også nogle sauce man måske ikke kender lige så meget til (Chimichurri og Mojo Rojo). 

Vores sauce workshop findes i 3 forskellige niveauer, så der er noget for alle. 

Vores dygtige kokke sørger for at du bliver skarp til at få tryllet en god smagfuld sovs frem hver gang. Vi lærer dig også nogle af kokkenes generelle evner på dette kursus, som gør det nemmere for dig at arbejde effektivt hjemme i dit eget køkken, for eksempel hvordan du bruger resterne fra din madlavning til at give saft og kraft til dine sovser så intet går unødigt til spilde.

Vi rummer både begynderen og den erfarne “sovsemester” der ønsker at løfte sine gode sovser, til fantastiske sovser. Det er ikke nødvendigt at gennemføre alle niveauer for at få fuldt udbytte af kurserne, hvis man for eksempel kun ønsker niveau 2 eller 3. Man kan frit deltage i alle 3 niveauer uafhængigt af hinanden. Vores madkurser giver chancen for at få hands on erfaring og du er involveret gennem hele forløbet. Vores kokke arbejder tæt sammen med jer og sørger for at kurset bliver interaktivt og sjovt.