Zero waste

Er du interesseret i et madkursus hvor du både får en masse viden, smarte tips og samtidig er med til at bekæmpe madspild? Så er zero waste workshop noget for dig.

Hvordan sparer du penge og mindsker madspild på samme tid?
Når vi dagligt laver mad hjemme i vores køkkener, ender vi ofte med at smide mange rester af råvarer ud, som vi føler vi har fået det meste ud af. Men sandheden er at de fleste råvarer vi til dagligt arbejder med, ikke bliver udnyttet til deres fulde potentiale.

Vores dygtige kokke guider dig igennem et meget lærerigt madkursus, med fuld fokus på at få så meget så muligt ud af de råvarer du arbejder med. Samtidig lærer du at skabe fantastiske smagfulde retter som kan imponere både venner, familie og dig selv

Det gode kendskab som du får til dine råvarer, hjælper dig også med at øge din effektivitet i køkkenet. Det betyder du hurtigt kan få aftensmaden på bordet, eller have overskuddet til at holde et lækkert middagsselskab. Zero waste workshop er altså perfekt til de kreative og nysgerrige i køkkenet. Alle kan deltage i workshoppen, uanset man er begynder, eller har meget erfaring i køkkenet vil der være masser af ting at lære.

Hvad får du?
• En 3 retters gastronomisk oplevelse i godt selskab
• Vine, most og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Snacks i form af pølse, ost og brød i køkkenet.
• Kyndig vejledning fra kok og køkkenpersonale, så du får mest mulig ud af selve tilberedningen.
• Du får opskrifterne med hjem, så du kan nemt kan genskabe menuen selv.

Hvor afholder vi vores workshops?
Vi ligger helt centralt placeret i København, kun et stenkast væk fra Nørreport station. Så det er meget nemt at komme ind til vores rummelige lokaler.