NACL SHOWCOOKING

NACL er en kulinarisk legeplads, hvor alle normer og rammer inde for gastronomien bliver smidt ud af vinduet.

Her får kokkene lov at eksperimentere og gæsterne får vilde oplevelse der er helt unikke fra event til event.

Som gæst til et showcooking event bliver man overrasket hver gang. Der bliver nemlig ikke fastlagt en menu i forvejen. Hele essensen af showcooking handler nemlig om at der skal være plads til at eksperimentere. Det danner rammerne for en helt unik madoplevelse med massere spænding og mulighed for at opdage nye smage man ikke har prøvet før.

Alle kokkene arbejder frivilligt til NACL events, og alt overskuddet fra billetsalg går, igennem Dorte Leck Fischer fonden, til gode formål inden for gastronomi og bæredygtighed. NACl er til alle tider 100% non profit, derfor betyder de samarbejder vi har med vores sponsorer enormt meget for os. De hjælper os med at kunne arbejde videre med vores passion, og blive ved med at levere spændende og nyskabende events gang på gang.

Vi har i løbet af NACL’s levetid lavet mad i et akvarium, i et værksted for udviklingshæmmede og i et stormagasin i London for blot at nævne nogle få. Hvert år afholder vi desuden ét event uden for Danmarks grænser for at udfordre, udvikle og uddanne vores kokke. Og du har mulighed for at komme med hele vejen. Som gæst for du mulighed for at følge med både foran og bagved kulisserne, hvilket er det der gør showcooking events til noget helt specielt. Vores kokke præsentere altid selv deres retter, og i vil have mulighed for at give dem ros, feedback eller bare tage en god sludder med de.