logo-animation

HVEM ER VI?

Rasmus Leck Fischer, køkkenchef

Rasmus voksede op med blomkålsgratin og drømmen om at blive “noget med fisk”. Han er uddannet kok og ved alt om trøfler efter sin tid hos Chez Bruno i Frankrig – også kendt som “Trøffelkongen”. Han har en stor svaghed for lakridspiber samt lystfiskeriprogrammer på DK4 – hvilket ikke helt harmonerer med hans dårlige vane med at glemme, at han ikke er 23 længere. Rasmus gad godt at være en Kobe-okse; bare nyde livet, få massage, drikke øl og høre musik.

Rasmus’ dagligdag består af planlægning af menuer og events, opskriftsudvikling, artikel- og kogebogsskrivning, kaffedrikning samt at fortolke stemninger, temaer og smage ned på tallerknen.

Philip Ramlyng , kokkeelev

Phillip er vores nysgerrige og arbejdsomme kokkeelev

 

Gin Isabel, restaurantchef og sommelier

Gin er vores hus-sommelier og hende, der styrer showet på gulvet under selskaber og events. Gastronomisk Innovation er med Gins egne ord et sted, hvor hun konstant motiveres til at blive dygtigere samt til at bruge og udvikle sin kreativitet, så hun kan yde den bedst mulige service. Gin er ekspert i at parre vin og mad, hun elsker dim sum og nye kartofler med persillesovs samt Matadormix og saltbomber. Edderkopper er hun ikke så vild med.

Gins spiritual animal er bjørnen, fordi den sover hele vinteren og fester hele sommeren.

Morten Hakon Henningsen, Indehaver.

Morten er indehaver af virksomheden Gastronomisk Innovation. Han har en stor passion for mad og vin,og dyrker og producerer sin egen vi på landstedet på Fejø. Morten er ved at tage en Master i Filosofisk coaching og har en baggrund som musiker, sound-designer og producer, med mange år bag knapperne i musik- og filmproduktion. Morten varetager administrationen og arbejder dagligt med udvikling og optimering af virksomheden.

Kirsten Jepsen

Kirsten er vores kommunikationsmedarbejder. Hun en udpræget madentusiast og mestrer socialmedia, contentplaner, tekster og er en dygtig fotograf. Kirsten brænder for gastronomien og følger alt hvad der rør sig af events,trend og tendenser.

Søren Krogh, bar-mand

Søren er med egne ord ham det forstyrrende element fra lige inde ved siden af, der snakker hele tiden. Derudover er han en knalddygtig og hamrende hyggelig bar-mand. For Søren er Gastronomisk Innovation et versatilt, kreativt og dynamisk hold af dygtige mennesker, der værner om værdierne samtidig med, at de konstant leverer gastronomiske oplevelser på højt niveau. Søren er elendig til at sige nej, men rigtig dygtig til at sige ja til for meget. Han er tidligere semi-pro freestyle skiløber og ville gerne være en jærv, hvis han skulle være et dyr – ingen ved hvorfor. Søren er uddannet med udmærkelse fra School of Life.