Her hos Gastronomisk Innovation tilbyder vi madkurser med fokus på det grønne køkken, madspild og stor smag. Vi arrangerer det hele, finder lokation og kommer med passioneret personale eller dukker op hos jer i privaten eller på arbejdspladsen.
Vores kurser er tilgængelige for både nybegyndere og garvede mad-nørder. Vi arbejder i hold,
hvor hvert hold typisk har ansvaret for en ret hver og vores kokke sørger for at alle kommer godt i mål. Det er derfor ikke en nødvendighed at have nogen erfaring på forhånd, da vi klarer opgaven
sammen som team.
Kurserne egner sig til alle, som er interesseret i at lære mere om madlavning og ønsker at opnå færdigheder man kan bruge resten af livet.
Vi tilbyder også vinsmagninger, snapsesmagninger og oplæg fra gastronomiske eksperter som en ekstra lærerig dimension til jeres madkursus.
Vores madkurser fokuserer på teamwork og praktiske færdigheder, uanset dit erfaringsniveau.
Tilføj vinsmagning, snapsesmagning eller ekspertoplæg for en skræddersyet gastronomisk dag.
Gastronomisk Innovation med kokken Rasmus Leck Fischer i spidsen har siden 2008 indgået i udviklingssamarbejder indenfor dansk gastronomi